״אהבתי הלא מתפשרת למטבח מוגשת כאן, זה הסלון הקולינארי הפרטי שלי״

שף ירון שלו

ירון שלו הוא השף הראשי, הבעלים והמוח הקריאטיבי מאחורי מסעדת טוטו. הוא נולד בירושלים ובמשך שנים נחשב ל״ילד הפלא״ של הקולינריה הישראלית. ירון גדל במטבחים של שף עזרא קדם, שף שלום קדוש ושף רפי כהן, עבד במסעדות המישלן של השף ז'אן פייר ופרץ לסצנת המסעדנות התל אביבית כשנבחר להוביל את מסעדת טוטו בשנת 2006. עבור ירון, טוטו היא הסלון הקולינארי הפרטי שלו.

האווירה, המוזיקה, האמנות על הקירות והאוכל-מלווים את הסועד במסע יצרי ובחוויית בילוי מרגשת וייחודית.

מהויז׳ן לביצוע

כבד האווז מפריגור, הכמהין מבורגונדי, העגבניות מסיציליה והברבוניות של הים התיכון, הם רק חלק מחומרי הגלם ומהטעמים העונתיים שמגיעים למטבח שלנו. הבחירה של שלו בשילובים יוצאי הדופן שבין המזרח למערב – מוגשת בצורה מבריקה ומדויקת על הצלחת. יחד עם תפריט הקוקטיילים והיין המוקפד, מייצרת ׳טוטו׳ חוויה עדכנית, מלהיבה ומפנקת של אוכל ואירוח ברמה פנומנלית.