״אהבתי הלא מתפשרת למטבח מוגשת כאן, זה הסלון הקולינארי הפרטי שלי״

שף ירון שלו

ירון שלו הוא שף ראשי, בעלים והמוח הקריאטיבי מאחורי מסעדת טוטו. הוא נולד בירושלים ובמשך שנים נחשב ל״ילד הפלא״ של הקולינריה הישראלית. הוא גדל במטבחים של עזרא קדם, שלום קדוש ורפי כהן, עבד במסעדות המשלן של השף ז'אן פייר ויגאטיו ופרץ לסצינת המסעדנות התל אביבית כשנבחר להוביל את טוטו בשנת 2006. בשביל שלו, טוטו היא בית. היא הסלון הקולינארי הפרטי שלו.

האוירה, המוזיקה, האומנות על הקירות והאוכל שכולו עונג - מעבירים את הסועד מסע יצרי ומרגש וחווית בילוי ייחודית.

מהויז׳ן לביצוע

כבד אווז מפריגור, כמהין מבורגונדי, עגבניות מסיצילה וברבוניות של ים תיכון, הם רק חלק מחומרי הגלם והטעם העונתיים שמגיעים למטבח שלנו.  הבחירה של שלו בשילובים יוצאי הדופן שבין מזרח למערב מוגשת בצורה מבריקה על הצלחת. יחד עם תפריט קוקטיילים ויין מוקפד מייצרת ׳טוטו׳ חוויה עדכנית, מלהיבה ומפנקת של אוכל ואירוח.